Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Слави много го оплюха, но е факт че телевизията засмука огромна аудитория, а това е най-важното... Доказа, че знае какво върши...

Слави много го плюят, но е факт, че "за да видят за какво става дума", милиони народ си пуснаха телевизията му. 
И наистина е отвял конкуренцията (по данни на официалната пийпълметрия, на която плащат големите телевизии). 
Възможно е с времето интересът да спадне, но като гледам какво прави Слави, няма да спадне много. Тази телевизия е фактически политически проект. 
Тя отправя екстремно опозиционни послания, и очевидно ще се опитва да обязди гнева срещу ГЕРБ. Т.е. 7/8-ми реално ще се превърне в нещо като по-голям проект, тип "Сашо Диков". А Сашо Диков имаше, и си има, аудитория. Слави ще го направи много по-мощно.
Т.е. Дългия доказва, че от телевизия разбира. Създаде и веднага публика, на база на политически послания, а после може да я деполитизира.
Всъщност, може и партията му да е просто допинг за телевизията, а не обратното.
Доналд Тръмп направи нещо подобно като се кандидатира за президент. Идеята му беше след това да стартира супер-популярно ТВ предаване. Но взе че спечели изборите, и сега трябва да оправя бъркотията на поколения политици преди него... :)
Но Слави прави същото, а ако случайно спечели изборите, сигурно и самият той ще е изненадан :)

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар