Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

България е внасяла боклук от Нигерия, във време, в което там е бушувала "Ебола"...

България е внасяла боклук от Нигерия, във време, в което там е бушувала смъртоносната и нелечима болест "ебола".
Това става ясно косвено от съпоставка на излезлите данни около скандала с боклука.
В официален отговор от министерството на финансите пише, че в периода 01.08.2014-28.08.2019 г., у нас са внесени над 700 хиляди тона боклук от "трети страни", извън ЕС (документът е след статията). Т.е. от това, което наричаме "третия свят".
В публичното пространство вече бе обявено, че сме внасяли отпадък дори от... Нигерия.
Но това, което засега не е обявено е, че през 2014 г. в тази страна, а и в околните и, избухна смъртоносна епидемия от Ебола. При това датите са близки. В тази статия* става ясно, че "еболата" е нахлула в Нигерия към 26 юли. А в тази статия** става ясно, че Камерун затваря границата си с Нигерия, именно заради "еболата". Датата е 18 август 2014.
От писмото на министъра става ясно, че България със сигурност е внасяла боклук след 1 август 2014. Това е времето след Пламен Орешарски, който подава оставка на 23 юли 2014, а служебното правителство на Георги Близнашки е назначено от Росен Плевнелиев на 6 август. След него е вторият кабинет "Борисов".
Но 1 август 2014, и по-късно, означава боклук, който се е появил СЛЕД като "ебола" вече е върлувала в Нигерия. И страните наоколо не само спират какъвто и да било внос, но и напълно ЗАТВАРЯТ ГРАНИЦИТЕ!
Не е ясно имало ли е "медицински отпадъци" сред този боклук, но "ебола" се разпространява и не само с медицинските отпадъци. Вирусът е много агресивен, реално не трябва да се доближаваш нито до болен, нито до нещо, до което той се е докосвал. Спасителните екипи и докторите влизат със специални костюми. Дори тогава има заразени, каквито случаи бяха описани с американски доктори.
Въпросът защо страна от Третия свят изнася боклук и трябва да плаща за това, при положение че може да го изгори на своя територия, винаги е бил объркващ. В Нигерия няма инспектори на ЕС, нито се спазва някакво екологично законодателство. Може да гори каквото си иска. Но сега това става ясно. В бъркотията около "ебола" вероятно са горили много боклук, дрехи и какво ли не, но е възможно и да не са имали сили за всичко. Или местните да са бягали от това да се докосват до този боклук. И просто са го опаковали и изпратили "някъде", срещу 60 евро на тон. Боклук от страни, където е бушувала "ебола" би бил опасен дори ако е внесен не само в годината на епидемията, но и 1, 3, 5 години след това. Защото не е ясно кога е създаден боклукът и къде какво се съхранява в балите.
А обстоятелството, че "някакви заболявания" са донесени (дори да не е ебола), е безспорно. Корнелия Нинова цитира работник***, който се убол на спринцовка от този боклук, дошъл от Африка, и после "месеци не можел да излезе от болниците"...
Ако в България е внесен дори 1 килограм боклук от зона с "ебола", или дори граничеща с нея, това е откровен опит за геноцид и тероризъм над населението, и следва да се разследва по тези членове.
Аз направих каквото зависи от мен - проучих видимите факти, и като отговорен гражданин, представям това разследване.
Гешев е на ход...

Добри Божилов, писател


4 коментара:

  1. Пратете министрите на неделно училище.ФармоцеВт се пише така. Може и да е аптекар, може да е в завод, но е фармацеВт.

    ОтговорИзтриване
  2. Виц:

    Доналд Тръмп, Владимир Путин и Борисов умрели и отишли в Ада. Там, Дявола им показал червен телефон и им обяснил, че с него могат да говорят със Земята.

    Путин се обадил в Русия и говорил 5 минути, после Дявола му казал, че му дължи 1 милион долара. Путин му написал чек.

    Доналд Тръмп се обадил в Америка и говорил 30 минути, след което Дявола му поискал 6 милиона долара и Тръмп му написал чек.

    После Борисов се обадил в България и говорил 1 час, накрая на разговора питал Дявола колко дължи и той казал, че не му дължи нищо.

    Естествено, че Путин и Тръмп полудели и искали да знаят защо.

    И Дявола им обяснил:

    – Откакто Борисов стана премиер, страната отиде по дяволите и за това се брои за местно обаждане.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Павлина Николова13 януари 2020 г. в 20:11

      "Трети страни" означава страни извън Европейския съюз. Ние, другите държави от Еврооейския съюз и останалите държави. Сред третите страни са дори Швейцария, САЩ, Русия, Сърбия, Турция и т. н., а скоро сред тях може би ще бъде и Великобритания. Ние може и да сме внасяли боклук от Нигерия, а може и да не сме, но тази статия е пълна помия!

      Изтриване
    2. Това че сме внасяли от Нигерия, и от други страни от Африка, се върти като информация от седмици. Не е фейк. Влезте в Гугъл и потърсете. А помия наистина има в статията - защото отразява помията, до която е докарана държавата. Кое е първичното сама преценете, освен ако не сте влюбена в Светиня Му, и в църквата на ГЕРБ...

      Изтриване