Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Бойко доуби "Левски" - блокира акциите, насред най-големите проблеми... Хвърля отбора във фалит....

"Заветът"  от Добри Божилов
"Левски" влиза в нов хаос, след като Главната Мутра на Републиката, отказа дори да напише едно писмо, че се "отказва" от акциите и няма да ги приеме.
Грубо, обидно отношение към левскарите, всъщност същото е отношението и във всичко, към всички българи - презрение, арогантност и отврат. Тия са ми роби, какво ме занимават, длъжни са единствено да ми плащат.
В момента "Левски" изпада в безтегловност. Дори акциите да бъдат джиросани на Наско Сираков, собствеността няма де е безусловна, защото има предно джиро за Бойко Борисов.
Т.е. може джиросващият да джироса едно голямо "нищо" на Наско. Самият Наско ще бъде в несигурност, което никак няма да се отрази добре на круширалия клуб.
И това защо?
Защото Главната Мутра трябва да докаже, че има най-голямо его от всички, и той е най-великия тъпанар във Вселената...
Ако тази наглост не докара 10 хиляди левскари пред Министерския съвет, то "Левски" напълно заслужава съдбата си...  :)

Добри Божилов, писател
25.05.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар