Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Ето така се бори пандемия - Путин пуска цяла Русия в ПЛАТЕН 9-дневен отпуск - от 30.10 до 07.11. ПЛАТЕН! За да се ограничат контактите :)

Руският президент Владимир Путин се доказа като най-великия държавник на настоящия исторически момент. Докато Западна Европа и САЩ тормозят населението със "зелени сертификати" и задължителни ваксинации, той предприе съвсем друг подход...

"Девети"  от Добри Божилов

ВСИЧКИ руснаци, освен няколко ключови области, необходими за съществуването на държавата, излизат в ПЛАТЕН отпуск в периода 30.10-07.11. Това означава нови 9 дни почивка за руснаците, извън общите права по закон.

Според Президента, необходимо е да се ограничат контактите, и да се адресира директно пандемията. Половинчати мерки не са възможни, нито пък хората трябва да губят доходите си, заради болнични или затворени бизнеси. Вместо това - платен отпуск за всички.

Не само ние, не сравнявам с плачевна България, а целият Запад е порядъци по-надолу в мисленето...

Добри Божилов, писател
"Сказанието""Изгореният""Девети"

20.10.2021


Няма коментари:

Публикуване на коментар