Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

След погрома, който организира Меркел с мuгрaнтите, още ли вярвате, че Западът е прав във всичко, само защото е богат? А ние все сме глупави и презрени...


За 28 години България беше направо разгромена. Това стана с организирана атака по много фронтове - приватизация, концесии, премахване на "лошия" държавен контрол, анатемосване на тайните служби, фондации, НПО-та, политици, които славославят "атлантизма" и непоклатимите "мантри" - НАТО и ЕС.
И всичкото това, цялата тази лъжа, се крепеше на една единствена истина - тази че Западът има повече пари от нас.
След като има повече пари, и след като заплатите им са по-високи, значи са прави във всичко. И значи ние сме идиоти, които нямат право да мислят, ние сме презрени парии, които само следва да изпълняват.
Да изпълняват това, което ни прави още по-зле. Затворихме фабрики, заводи, атомни централи, разсипахме земеделието, пуснахме чуждите търговски вериги, предадохме всичките банки на чужбинци, та дори тока и водата те ни доставят с нашите кабели и тръби.
Междувременно със затаен дъх чакаме всеки следващ "доклад" на ЕС, защото в него е недостижима мъдрост, той ни казва как да си оправим съдебната система, администрацията, как да образоваме ромите, та дори се опита да ни каже и как да приемем неограничен брой мигранти...
Е, този път лъжата вече излезе. Този път се опомнихме, и това разчупва всички други лъжи, които следвахме. Това разчупва целия "атлантизъм".
Сега като гледате до каква катастрофа Меркел доведе цяла Европа, още ли вярвате, че някой е прав във всичко, само защото има повече пари?
А защо до сега вярвахте?
Ако келешкото синче на съседа-милионер кара "Мазерати", това кара ли ви да го уважавате? Или го презирате? Надсмивате му се.
Защо тогава келешите-западняци са "светци", и ги слушаме за всичко? Каква е разликата между тези откровени богати глупаци, и богаташкото синче?
Най-големият погром над Европа, който вероятно ще струва самото и съществуване, го нанесе най-богатата държава в Европа. Германия. Т.е. тая дето е "най-права" във всичко.
И това, че може да струва самото съществуване, не е пресилено. Вече нахлулите мигранти са далеч над критичната маса, за да претопят обществото.
В момента в Германия има около 16 милиона млади хора, т.е. такива, които ще имат деца.
Също в Германия има 2 милиона млади мигранти, т.е. такива, които ще имат деца.
Но германците имат средно по 1 дете.
Мигрантите имат по 7-8 деца. Тези 2 милиона са предимно мъже, т.е. ще дойдат скоро още толкова жени - съвсем легално имат право да си ги приберат. И това е по-малкото зло, защото ако хипотетично Германия реши да не пусне жените им, то 2 милиона араби и негри, без жени, ще предизвикат революция от сексуално насилие (което вече започва да се случва).
Но нека броим дори само 2 милиона сегашни мигранти и изкуствено ги разделим по равно на мъже и жени (не е така и това е още по-зле, но ги разделяме). По 7 деца, това са 7 милиона само след 1 поколение. Германците ще имат 8 деца (защото 16 милиона са общо младите жени и мъже, т.е. всеки двама ще имат по 1 дете).
Т.е. дори само сегашните мигранти са достатъчни, за да претопят наполовина германската нация. След 1 поколение.
А след второто? Което е само след 40 години, броено от сега?
И всичко това го "надроби" мъдрият запад, който и до сега превъзнасяме. Превъзнасяме го във всичко.
Изпълняваме каквото ни кажат в икономиката, политиката, дори джендъри и гей-бракове ще признаем скоро. Разсипваме си образованието, здравеопазването, армията.
Та дори на битово ниво сме разсипани. Концепцията "детето да емигрира" е покълнала в хиляди семейства. След най-желаните училища са немските гимназии. Които имат смисъл единствено ако ще емигрираш в Германия, защото немският няма никакво друго приложение.
Цялата ни държава, цялото ни общество е пропито от преклонение към запада.
На същия този запад, който тотално обърка нещата.
А нима същата глупост не е била и другаде - във всичко, което ни посъветваха, и което изпълнихме? Нима не е същата и в съда, прокуратурата и борбата с корупцията?
Нима не следваме сляпо всяка глупост, само защото който има повече пари, е по-умен?
Ако келешчето-милионер ви каже да спукате гумите на своята 10 годишна кола, защото му пречат нещо, ще го направите ли?
Е, същото направихте със западняците. И продължавате да го правите...
А потокът от мигранти продължава. И същите тия глупави западняци, отново не могат да видят решението. Ясно е, че то е мигрантите да се изселват обратно. Ако трябва и със сила. Ако трябва и да се окупира някъде територия  (мироопазваща операция) и да се връщат там.
Това е решението.
Глупавите западняци вместо това търсят решения за това как да се разселят мигрантите вътре в ЕС. Как да се приложи "Дъблинският регламент". Т.е. не се решава въпросът, а просто се облекчава временно Германия.
Това, разбира се, не променя нищо. Защото потокът продължава, и той няма да спре, докато не започне поголовно връщане.
И всичко това го прави Меркел. Прави го Макрон. А се бунтуват бедните, дето би следвало да са глупави. Би следвало, по собствените им действия - те сами се определиха като глупави, и следват съветите на Запада във всичко.
А дали не трябва да се опомним, че сме в една голяма ЛЪЖА? Че целият атлантизъм, и устрем на запад е ЛЪЖА? И че можем да сме много по-добре ако оправим държавата си, така както ние намираме за добре, а не както ни казват, и я разсипват.
Така както оправяме апартаменти си, както на нас ни харесва, а не както казва съседът. Всъщност, за апартамента си, дори няма да го питаме...
Прогледна ли българино? Или още сънуваш хилядите евра на запада, вместо да си направиш хиляди евра в своята собствена страна...

Добри Божилов
27.06.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар