Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Бойче, докато спасяваш Европа и Западните Балкани, България умира...

Положението е пълна катастрофа. От училището на децата, 80% се готвят да емигрират.
Аз съм един от малкото дето възпитават да НЕ се емигрира. Но вече се колебая.
Полицията на село не може да се оправи с един цuгaнuн, дето дъни чалга денонощно. Ни полиция, ни кмет, ни община, ни РИОКОЗ. Смехория.
Един англичанин със сходен проблем в друго село, каза, че в Англия биха дошли веднъж и жълт картон. Ако повтори, го изселват от къщата му.
Тук години и десетки полицейски протоколи - и нищо.
Начело ни е Мутра, дето остави, че е корумпирана, но е толкова проста, че просто ликвидира държавата с простотия. Не с кражби.
Чуваш ли, Бойче, за теб говорим! Докато спасяваш Европа и Западните Балкани, България умира...
Никаква надежда от никъде. Дори отвън - и от Изток, и от Запад, крепят "Бойчето" - явно си получават своето и не им дреме.
Та ние с едни бездомни кучета не можем да се оправим...
Трагично е, но май емиграцията остава... Последните свестни ще си тръгнем...

Добри Божилов, Фейсбук
28.06.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар