Избори 2024
Писателят Добри Божилов е кандидат с:
Бюлетина 4, Преференция 117 - за Европейския парламент
Бюлетина 4 - за НС
Коалиция "Ние, Гражданите"

Бойко тества системата как да се самосвали, ще я приложи след 2-3 месеца - като поразчисти документи и доказателства...

Тестът как точно да падне властта мина перфектно.
Очевидно работи, сега им трябва само малко време да доразчистят доказателствата.
А дали ще падне властта? Това е 1000% сигурно. Иначе Бойко щеше ли да прави тези циркове с Патриотите, за да провери може ли така да се самосвали, без да изглежда виновен?
Властта ще падне, защото държавата е в пълен банкрут. Бойко разглежда България като обикновена фирма, която се дои. Като нищо не остане в нея, и започнат да прииждат кредитори, тогава шефът бяга, и слагат някой нещастник, тип "Жан Виденов", да обере парсата...
Това че държавата е в банкрут го усеща всеки в реалния бизнес. Пари няма, всичко е замряло, всеки чака някой от някъде да му плати нещо. А държавата, имаща да плаща пенсии и заплати, се чуди от къде и какво да одере.
Времето на живота на заем приключва, а с него приключва и Бойко Борисов.
Ясно е как ще падне кабинетът. Волен и Валери пак ще се скарат, този път Бойко няма да успее да ги усмири, и... оставка.
Взривът ще дойде при служебката на Радев или по време на рулетката за съставяне на кабинет след това.
Най-вероятно ще направят така, че БСП да има мнозинство с ДПС, и да я вкарат в капана. Но по-важното е, че ще направят така, че ГЕРБ да няма мнозинство с никой самостоятелно. Т.е., освен Патриотите, ще набутат и психо-десните или някакво друго подобно ГМО. Всъщност, това вече е в ход. Патриотите ще влязат като ВМРО и АТАКА в коалиция. А Валери Симеонов ще прелее кръв на психо-десните, та да прескочат и те.
В хаотичен парламент, или при служебка, никой няма да е виновен.
Кредиторите ще си поискат парите, банките ще банкрутират, пенсиите ще паднат наполовина.
Като мине лошото, Бойко може да се върне дори на бял кон. Така както Костов - служителят на Луканов и мафията, се върна, след като горкият Виденов отнесе боя за всички схеми, дето демократите бяха направили преди него...
Шоуто е съвсем близо, защото парите са съвсем към нулата вече...

Добри Божилов
26.07.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар