Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Вие от коя част от България бихте се отказали, с оглед на това, че скоро ще станем мaлцинство и ще трябва да делим държавата?

Вие от коя част от България бихте се отказали, с оглед на факта, че вървим към това да станем мaлцинство?
Скоро ще трябва да делим държавата. Идеята да се изгонят всички не-бългaри не би сработила, по-скоро биха унищожили те нас. Остава разделение.
Югът е по-развит икономически и инфраструктурно. Но пък точно там са най-рисковите територии, и граничим с Тypция.
Но пък в Севера населението неудържимо се топи.
Реално там е по-подходящо да се преместят не-бългaрите и границата да е по Стара планина...
Какво мислите, въпросът е сериозен...

Добри Божилов, Фейсбук
30.08.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар