Консулство в Йерусалим? И това ли ще изтърпим? Бойко ни прави мишена на тepopисти, за да спечели някой жалък ден власт...

Решението България да открие дипломатическо представителство в Йерусалим е абсолютно жалък и нищожен опит на Бойко Борисов да спечели още малко време за окаяната си власт.
Израел и евреите могат да му помогнат, макар че положението му вече е толкова неспасяемо, че едва ли ще могат да го правят дълго.
Но за него и това е важно, дори с цената да ни направи терористична мишена.
Въпросът със столицата на Израел изобщо не е актуален в България. Трябва да си стоим мирно и тихо, и да чакаме първо великите сили, а после и средните държави, какво ще направят. Едва накрая - незабележими, можем да минем.
Сега сме сред първите, по същество признаващи Йерусалим за столица на Израел. В замяна няма да получим нито инвестиции, нито технологии, нито дори някой стар израелски Ф-16. Рискуваме да получим единствено бомби по българските улици, като наказание от страна на ядосаните араби.
Това е национално предателство. Бойко Борисов следва незабавно да се изгони, в посока към затвора. А консулството изобщо да не се открива.

Добри Божилов
06.09.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар