Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Ако ме изберете, още утре ще ви направя заплатите като в Германия... И цените - четворни на Германия...

Аз повече с политика съм решил да не се занимавам.
Но обичам да давам политически идеи. Нали знаете - оня дето не може да прави нещо, той учи другите как да го правят... :)
Та ето - ако аз бях премиер ВДИГАМ ВЕДНАГА ВСИЧКИ ЗАПЛАТИ до нивото на Германия.
Абсолютно възможно е.
Просто трябва да запазим и настоящото съотношение на заплати към цени. Т.е. цените ни да станат четворни на Германия.
България е най-жестоката към населението си държава в Европа. Никъде другаде няма толкова високи цени, съпоставени с доходите. След като дори държави извън ЕС, са по-добре, то значи всичко се дължи на мафията, олигархията и грабителската политическа върхушка.
Е, ще ползваме този механизъм и при високите заплати. Ще раздуем ток, парно, горива, храни, билетчето за градския транспорт ще стане 10 евро.
При тия цени спокойно ще събера парите, за да ви дам заплати като в Германия... :)
А преди някой да каже, че конкуренцията ще свали цените, нека се замисли защо не ги сваля сега. Защо яденето в Германия е по-евтино от тук, но не идва никаква конкуренция...
Мафията знае как да спре съперниците и да си поддържа цените :)
Ще взимате по 4000 евро "чисти", ама ще ми плащате за хляб по 15 евро.
Ако ви кефи, гласувайте за мен...

Добри Божилов
21.10.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар