Избори 2024
Писателят Добри Божилов е кандидат с:
Бюлетина 4, Преференция 117 - за Европейския парламент
Бюлетина 4 - за НС
Коалиция "Ние, Гражданите"

Изборът при Бойко: Или те uзнасuлвaт и удушaвaт, или отиваш в затвора...


България на Бойко Борисов очевидно е на абсолютното си дъно, след като по едно и също време извратен урод уби млада жена, а правителството вкара в съда друга млада жена, която е успяла да се спаси. 
Но при самозащитата убила нападателя.
При това я застрашават до 12 години затвор, за разлика например от убийци по пътищата, които са синове на хора от властта, измъкващи се с 2 години условно за 2-ма прегазени на тротоар.
Какво да кажем - фактите са толкова очевидни, че нямат нужда от коментар.
Виктория Маринова - майка на 6 годишно дете, образована жена, желаеща да работи, да е полезна на обществото, това момиче бе брутално изнасилено и убито. Унищожени бяха всичките и мечти, само заради моментен нагон на някакъв изрод. Кое общество може да позволи толкова качествен човек да се унищожи от такъв боклук?
Но още по-абсурдно е, че в същия момент в съда влиза дело срещу Мария Гиздева - 21 годишно момиче, което в сходна ситуация е... успяло да се спаси. Някакви си, но успяло. Забило нож в крака на нападателя - забележете не в тялото, а в крака, очевидно не е искало да го убива. Не че би следвало да я съдят, и ако би искала да го убие. Той е отгоре и, и къса дрехите и, за да я насили. Но тя го е ударила в крака, и по-късно от кръвозагуба, той е починал.
И сега я съдят. При това "жертвата" е с фамозния прякор Боньо Фаса. Бил е в затвора, включително за ИЗНАСИЛВАНЕ.
Нека си представим, че Виктория бе успяла да надвие изрода Северин и да избяга. И от раните си той да умре!
Щяхме да пратим Виктория в затвора...
Браво, Бойко! Днешна България е пример за всички в предните 1300 и следващите 1300 години история!
Или те изнасилват и удушават, или отиваш в затвора...

Добри Божилов
18.10.2018

Заб.: След публикуването на тази статия, с нас се свърза човек от Стара Загора, който се представи като запознат със случая на Мария Гиздева. Според него, тя не е съвсем невинна, защото след убийството е опитала да тегли пари от дебитната карта на убития. Освен това имало слухове, че била "компаньонка", а онзи, който опитал да я изнасили, бил болен и с инсулт възрастен човек. Не можем да проверим тези насрещни факти, затова представяме това мнение в чист вид. 
Според нас то малко променя тезата на статията, защото действително има осъдени хора, влезли в затвора, които са убили нападателя си при самозащита. Т.е. в държавата на Бойко, си избираш или да те убият, или да идеш в затвора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар