Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Има надежда: Единият вице обеща да скочи от мост, другият - да се гръмне на площада... Ако поне един изпълни, и ще се спасим от Бойко...

Днес вицепремиерът Красимир Каракачанов обяви, че ако се докаже, че във ВМРО са влизали пари от подкупите за паспортите, той ще се гръмне публично на площада.
Това е бомбастично изказване, целящо единствено печелене на време. Хипотетично доказване, че пари са влизали, ще е ясно след не по-рано от 10 години, когато свършат всички дела. А тогава той вече няма да е министър, нито правителството ще е това.
Т.е. дай сега да нахраним публиката с бомбастика, пък после кой ще помни. Важното е да спасим правителството и безценния Бойко Борисов.
Все пак, надежда някаква се появи. Да има обещание, не като хич да няма.
Пък и то не е единствено. Другият "патриотичен" вицепремиер Валери Симеонов, пък обеща да се хвърли от Бургаския мост с релса вързана на врата. Това трябва да стане, ако ВАС потвърди отмяната на промените в ски-зоната в Банско.
По този въпрос хоризонтът е по-кратък - до няколко месеца. В момента всички жадно гледат към съда, с надежда да ни спаси от злополучния вицепремиер, а с него - и от Бойко Борисов.
Ако поне единият от двамата изпълни обещанието си, може да проблесне светлина в тунела на мутро-мафиотския режим, който в момента разорява България.
Всъщност, Каракачанов може да се е подсигурил и в друга посока - то парите от рушветите не ходят в партиите. Отиват в хората от тези партии. Партия, това е престъпна организация, чиято цел е да се добере до позиции, даващи и възможности за корупция. Т.е. министърът може и да е прав, че парите не са във ВМРО, а са в активистите на ВМРО. Нали това е смисълът от политиката...
Все пак обаче, ако стане ясно, че парите са у хората, това като съдържание е същото, и г-н Каракачанов ще има пълното морално основание да се гръмне на площада със законното си оръжие.
Ако му е останало капчица съвест, и ако обича България, нека го направи. Не толкова заради себе си, или дори заради рушветите. А за да ни спаси от Бойко. В миналото войводи и комити са загивали, за да спасят народа от някой душманин. Направи го, Краси! За теб песни ще се пеят като за Владо Черноземски! И паметници ще се вдигат!

Добри Божилов
30.10.2018