Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

30 години демокрация ни докараха до абсолютния абсурд. Искаме промяна, но не и хора, които да я направят... Е, такова нещо няма :)

30 години демокрация ни докараха до там, че "политик" да стане абсолютно неприемлива дума. 
Правят се протести, без лидери, защото лидер е вид политик, и непременно ще ограби народа после. 
Обаче промяна никога не е настъпвала без лидер. Промяната, това е сегашното статукво да стане някакво друго. Но това не става без хора. 
Кой ще извърши промяната? Кой ще спре кражбите, кой ще спре източванията на болниците? Кой ще съкрати администрацията? 
Кой ще предоговори членството в ЕС и ще върне икономиката? Та кой дори ще разчисти кучетата от улиците...
Нали това е промяната?
Как може да стане без хора, без лидери?
30 години демокрация ни докараха до абсолютния абсурд. Искаме промяна, но не и хора, които да я направят...

Е, такова нещо няма :)