Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Неописуема глупост! След 10 години на власт, още не е разбрал, че митата се определят в Брюксел...

Глупостта на Бойко Борисов винаги е изпъквала, понякога дори се е гордял с нея.
Но никога до сега не е била така ярко демонстрирана като вчера. Когато Премиерът-Слънце обяви, че със Заев са се разбрали да започнат преговори за отпадане на митата между двете страни.
Този неописуем глупак, след 10 години на власт, и гордост, че е великият дипломат на Европа, още не е разбрал, че митата се определят в... Брюксел.
България не може да свали и 1% мито на никого, нито да наложи такова, без Брюксел да го нареди.
Митническият съюз е основата на ЕС, той е най-важният съюз. Всички митнически постъпления влизат в хазната на ЕС, и всякакви преговори с трети страни са от името на съюза.
Но този неграмотен дебил, който неясно защо упрявлява държавата, дори това не знае! Представете си, 10 години е на власт, и още и това не е научил! А дори председателства самия ЕС!
Ако се чудите защо държавата се разпада по всички направления, ето затова - защото глупостта, абсолютната глупост, дебелащина и пълна некомпетентност, са по върховете. И дори си вярват, че са най-великите. 
Биха ли били глупаци, ако не си вярваха...

Добри Божилов
02.05.2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар