Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Аз не съм признавал никакъв Гуайдо, нито 90% от народът... Признала го е една Банкянска тиква...

България била признала Гуайдо.
Абсолютно не. България не са политиците, още по-малко, когато са мразени от огромното мнозинство от народа.
България са българите.
В момента 80-90% от българите са против признаването на преврата във Венецуела. Аз лично не съм признавал никакъв Гуайдо. И моля да не се говори от мое име.
Нито от името на тоталното мнозинство "против".
Нека Бойко Борисов и Шайката му да ходят да обявят, че признават Гуайдо от свое име, и от името на 10% клиентелистки избиратели. Нека ясно кажат по света, че престъпникът Гуайдо е признат от други такива престъпници като него, които управляват България.
Народът ни не е признал нищо, а в рамките на демокрация, какво казва държавата, е това което е казал народът...
А Гуайдо вече има признание от САШ, техните съюзници, и от една Тиква...

Добри Божилов
05.02.2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар