Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Живеем в ЕС и НАТО, и обсъждаме какво да говорим, за да не ни блокират... А утре ще обсъждаме какво да говорим, за да не ни затворят!

Забелязвате ли как за цензура и тирания си говорим вече не с поглед на Изток, а на Запад?
Имаме по няколко акаунта, обсъждаме какво да пишем, какви думи да ползваме, кое е разрешено и кое е забранено!
Забелязвате ли го?
Живеем в ЕС, членове на НАТО сме, из всякакви закони и конституции, и международни договори, пише за "свободата" и "свободата на словото".
Приятели, не сме в Русия. Нито в Царска Русия, нито в СССР.
Намираме се на Запад и обсъждаме какво и как да говорим, за да не ни блокират...
А утре ще обсъждаме и какво и как да говорим, за да не ни затворят!

Добри Божилов
26.02.2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар