Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

"Задругата" е вече на пазара... Текат "ранните записвания" с 20% отстъпка... Предизвика пълна лудост и суматоха...

Най-култовият български роман от 30 години насам, е вече на пазара.
В момента е обявен в сайта на издателството, като тече кампанията по "ранни записвания" с 20% отстъпка. В книжарниците се очаква на 11 март.
А заради огромния интерес и нетърпение, Издателят пусна и електронно издание веднага. Получавате я незабавно, във всяка точка на света, без да се чакат технологичните срокове за доставка в книжен вариант. Така фактически можете да я прочетете на електронен четец или таблет, дори преди официалното излизане.
Това е една книга за надеждата, там където най-малко я очакваме. За победа на българите във времето на най-голямата Тъмнина. Време, което мислим за абсолютен мрак и унижение, и предпочитаме да отвръщаме поглед.
Но с книгата ще погледнем точно там, и ще видим Истината. Българският народ е победител, а не победен, привидната загуба е всъщност огромна победа. Неизвестни исторически факти ще променят изцяло възгледите ви.
Книгата вече има серия от позитивни отзиви от хора, които се запознаха с оригиналния ръкопис, преди да е издаден.
Една от най-впечатляващите е оценката на световно-известната ни писателка Здравка Евтимова, чийто разказ е в американските учебници по литература:
"От този ръкопис ще излезе бестселър."
"Прочетохме я с цялото ми семейство. И после пак..."
Повече отзиви има в блога на автора, и във фейсбук страницата на Издателството...
Няма да останете разочаровани...
Поръчките се правят от ТУК...

Няма коментари:

Публикуване на коментар