Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

България се преражда, за ужас на душманите! Първите 6 от Топ 10 на четени книги вече са български! Скоро и в други области!

https://www.helikon.bg/217729-%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0.html   
Това, което виждате на снимката, е класацията в реално време на най-голямата верига книжарници - "Хеликон". Става дума за класацията на ВСИЧКИ книги, а не само на българските.
Съвсем ясно се вижда, че на първите 6 места по продажби са... български книги! Да, български автори са пред Дан Браун, Джон Гришам, Толкин и Мартин!
На първите 2 места са 2 хита на нови български автори - "Задругата" излезе едва преди месец. А "Живот в скалите" е само на 6 месеца. Т.е. нови български автори изместват имена с гигантски глобален маркетинг.
След детските приказки, се вижда, че на 6 място е влогърът Слави Панайотов. Отново българин!
Едва от 7-мо място нататък е преводната литература.
България не е само бунтовете срещу цигани или разочарованието от ЕС и НАТО. България е и култура! И това е най-важното. Защото един народ, това е неговата култура! Върне ли си народът културата, върнал си е всичко. Останалото е въпрос на време - политика, икономика, пазари, армия, държава...
България е пред ново Възраждане! За ужас на душманите, които 30 години се опитват да ни задушат!

Добри Божилов
Автор на "Задругата".
Книгата е в основните книжарници, а може да се поръча и он-лайн:

Няма коментари:

Публикуване на коментар