Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Всеобщите апартаменти на почти цялата власт, сочат че е време за нов 9 септември... Друг изход няма...

Апартаментите наистина са "върхът на айсберга", както каза президентът.
Но в съвсем друг смисъл. Проблем са не самите апартаменти, и кой как ги е купил, и къде какви данъци е скрил.
Проблем е обективният факт, че ЦЕЛИЯТ елит се оказа приказно богат. А това само по себе си е присъда. Като тази на 9 септември.
Когато някак така стане, че всички във властта се окажат с богати дядовци, съпрузи-бизнесмени, и какви ли не други схеми, които да прикрият очевидната истина, когато това стане, значи е време за нов 9 септември.
Т.е. за революция. Смяна из корен на властта и на всички, и също - революционни наказания!
Ако проследите основните реституционни процедури у нас, ще видите че са все на наследници на депутати, министри, генерали и всякакви подобни властници. Почти няма някой честен бизнесмен или предприемач, дето да са му взели имотите.
Същото е и днес. Целият елит е забогатял - очевидно от власт, и целият елит има "оправдания". Всички са чисти като сълзи. И съмнявате ли се, че ще си запазят имотите?
Или може би пък КПКОНПИ ще им ги вземе - Комисията създадена точно за това? И нейният шеф начело в апартаментите :)
Когато властта се разложи до степен всичко да е разложено, друго решение освен революция няма. 9 септември. Боли, но е лечебно...

Добри Божилов
09.04.2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар