Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Да ви призная, аз дори не знам къде трябва да гласувам... И не мисля да проверявам... :)

https://www.helikon.bg/217729-%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0.html
Вече 3-ма приятели ми се обадиха да действаме за "преференцията" на 3 различни кандидати от БСП.
Отговорих на всички им по един и същи начин - преференцията не работи, всичко е бошлаф работа, гласува се за Станишев и както е наредена листата.
Да ви призная, аз дори не знам къде трябва да гласувам. Смених си адресната регистрация и трябваше да проверя къде съм вече. Но не съм го направил, след резила с Пленума, не мисля и да го правя.
Сред малките партии също няма друго, освен ментета, всичко е резервно подсигурено. Не че имат някакъв шанс да съберат 6%, но все пак е подсигурено.
Няма за какво да се гласува на тези избори. Има една малка цел - те да са референдум за или против правителството. Но това да гласувам за червения Сорос, за да да бутна герберския Сорос, ми изглежда гротеска.
Да, може да стане така, не искам да демотивирам никой, който би гласувал с този мотив. Но за мен всичко вече се превърна в пълна подигравка с народа, и предпочитам да стоя настрана...

Добри Божилов
Писател, автор на "Задругата"

Няма коментари:

Публикуване на коментар