Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Някой да ми обясни как властта е получила "вот на доверие" с 42% за нея и 58% "против"... Евродепутатите са 8 срещу 9...


Медиите и социолозите са гербери - това е ясно. Но Истината не е герберска.
В момента, по получени гласове, ГЕРБ и ВМРО - заедно, имат 37%. Ако добавим лилипутските резултати на Волен и Симеонов, стават 39%. Ако добавим дори шикалкавещия Марешки, то стават 42%.
Всички останали са против тях. БСП - 25, ДПС - 16%. Дори само тия проценти са колкото на управляващите.
Но имаме и 6% на Радан, което си е твърд анти-ГЕРБ вот (макар и лидерите да са склонни да се продават след избори).
После имаме независими кандидати, тип Иванчева (тя абсолютно няма как да е с ГЕРБ) - 1,7%, Минчо Христов - 1,6%, Възраждане - 1%, и всякакви подобни - всичко срещу властта.
Обстоятелството, че ГЕРБ са победили БСП (само нея), не означава, че властта е получила доверие.
Всъщност, недоверието личи дори от броя евродепутати. ГЕРБ и ВМРО общо ще вкарат 8. БСП, ДПС и Радан - 9.
Т.е. правителството на Бойко Борисов получи звучен шамар, ако и да успяха да притъпят удара, чрез схемата "Станишев", която обезкърви БСП и и отне възможността да отвее всички на изборите. Но 25% за БСП при набутан този герберо-джендър вътре, това е героизъм.
Разбира се, медиите ще посочват само резултата на първите двама.
Но хората могат да виждат и цифри. Все още не са съсипали образованието до там, че и цифри да не познават. И съвсем очевидна е волята: "Бойко, разкарай се..."

Добри Божилов
Писател, автор на "Задругата"

Няма коментари:

Публикуване на коментар