Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Отказвам се от политиката - това е времегубене и глупост, вършете си работата и ще видите промените, които постигате...

Дълго мислих, и вече мисля, че съм решил. Ще се откажа от политиката. Аз вече се бях отказал от явяване на избори, но сега мисля да спра да се занимавам и с дейност по наблюдение, анализ, критика и пр.
Причината е проста и логична. Твърде много време се губи, а времето на всеки е ограничено. На 44 години съм и поне 20 от тях активно съм се борил. И почти нищо не съм постигнал. Явявал съм се и 2 пъти на избори, сега можех и трети път да се явя. Накратко - изплатил съм обществения дълг, който има всеки, за това да се опитва да помага на държавата и народа. Никой не може да ме упрекне, че "не съм опитвал". Опитвал съм, но явно няма да съм аз, който ще оправи тази страна.
Вместо да се занимава с политика, човек може да се посвети на толкова други градивни неща. За мен това е изкуственият интелект, в който очевидно светът е в задънена улица. Също - космическите пътувания, където също сме до никъде, въпреки реки от пари излети. И разбира се - за мен градивно нещо е писането на книги, което е едновременно удоволствие, и от огромна полза за обществото.
Доста време загубих в политика, можех толкова да съм напреднал вече другаде.
Колкото до Бойко - едно ще ви река - лесно може да бъде свален, ако просто останалите се обединят срещу него. Това е разковничето. Той печели от непрекъснатото роене и разделение, и след всеки избори си купува някой от разделените лилипути. Бойко не е силен, той е дори слаб и смешен управник. Просто противниците му са разделени и глупави. Обединете се, и Бойко ще падне още на първите избори. Може и преди тях.
И без мен, политиката няма да остане сираче. Винаги има желаещи за борци и спасители. Някои от тях дори са искрени. Дано някой от искрените накрая додрапа до върха...
Аз отивам където ми е мястото - при хората, които променят света със знание и разкриване на тайните, които още стоят пред нас...
Може би дори дължа извинение, че не съм го направил до сега, и толкова време съм изгубил в политика. Но идвам...
Между другото - втората ми книга - продължението на "Задругата", е вече на път. Скоро читателите, жадни за нея, и питащи непрекъснато, ще я имат :)

Добри Божилов, писател
автор на "Задругата" - бестселър на 2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар