Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Бойко отново нагло излъга - ИМА "Стратегия за детето" - тя е вече в закона... Хората се борят за отмяната му...

Вчера, докато се опитваше да укроти гнева на циганите в Сливен, Бойко Борисов изрече поредна лъжа. То вече остана ли нещо, освен лъжи, в това управление...
Но лъжата беше, че "Стратегия за детето няма". Всъщност има, и всички тия хиляди хора, които се борят с нея, не им се привиждат вятърни мелници.
Значителна част от "стратегията" вече е вкарана в самите закони. Това е станало тайно - под натиска на НПО-та, преди гражданското обществото да се пробуди. Наистина, с протести анулирахме и Истанбулската конвенция, и Стратегията за детето.
НО НЕ И ВЕЧЕ ПРОБУТАНОТО В ЗАКОНИТЕ.
Което чиновниците, начело с Бат Бойко, панически се опитват да опазят. Нямало никаква промяна, всичко било същото, нямало да отнемат безразборно деца.
Искат законът да остане, да се потули случаят, а след време - като няма съпротива, ще го рестартират.
И вътре си има всичко - анонимни сигнали, конфискационни комисии, полиция, социални, та включително - и право да се отнеме детето в отсъствието на родителя. Т.е. например да се "изведе от училище". Има ги и "задължителни социални услуги", които ако откажеш, са основание да ти отнемат децата. Има ги и тия "услуги", предоставяни от ЧАСТНИ субекти. Т.е. пак същите паразитни, и често чужди, НПО-та.
Всичко това си го има - готова е инфраструктурата за развихряне на пазара на деца, така както е станало в някои страни на запад. И готвещите се да прибират дебели пачки, неистово се борят законът да остане, както са си го написали.
А Бойко лъже, за да помогне именно на тях...

Добри Божилов

5 коментара:

  1. Законът, който убива хуманността
    09.10.2019, 09:42 адв. Илияна Мавродиева-Ангелова
    https://pogled.info/bulgarski/zakonat-koito-ubiva-humannostta.109427
    /Поглед.инфо/ За чуждестранни „доставчици на социални услуги“, които ще отнемат децата ни и ще им плащаме за това; Или как нормите за т.нар. социални услуги легитимират новото еничерство.
    https://www.youtube.com/watch?v=eSPtaSm8mm4
    Доклад изнесен на Международната конференция „Отвличане на деца от социалните служби: скритата война срещу семейството“, проведена на 29.09.2019 г., парк-хотел „Витоша“, Студентски град, София
    РОД Форум 2019 г. Адв. И Мавродиева-Ангелова

    ОтговорИзтриване
  2. ВИЦ на деня:
    - Чу ли новината: МутрьоПРЪСТОВЕТЕ открил игрище за голф?
    - Минал се е – можел е да го открива дупка по дупка.

    ОтговорИзтриване
  3. Българин:
    10.10.2019 год. - Бойко Борисов за магистрала „Хемус“: В строителството на отсечката са положени близо 104 000 тона асфалт, строежът приключи близо 6 месеца преди крайния срок. Утре е официалното откриване на новия 9.3 км участък от АМ „Хемус“ между Ябланица и Боаза.”
    ––––––––––––––-----------------------------------
    104 000 тона асфалт за 9.3 км. магистрала ? Аз пък искам да уточня, че тоз’ спукан капут ПУБЛИЧНО (и неволно) си призна, че той и скопената му партийка, чрез подставени фирмички краднат за страх. Защото стандарта, технологията и техническата спецификация при полагането на асфалт при строителството на магистрала (за 4 платна + 2 авариини) за 9.3 км. изискват точно 209 250 тона асфалт (22 500 тона на 1000 метра). Ето това е нагледен пример как 50% от парите са откраднати. Вижте му хубаво физиономията на мръсния крадец, и добре я запомнете…..

    ОтговорИзтриване
  4. Бойко Борисов (българист и историчар):
    „...Комунистите са правили почти вертикални пътища, за да не копаят…"
    "…Най-големият ми грях е, че научих в България да се кара без пари..."
    "За мое най-голямо съжаление въобще нямаше проект за „Хемус“. Никой никога не е мислил да я прави...."
    "…Ся изглежда лесно. Тук съм минавал, пръст, чакъл, насип… :
    "...Така че сега продължаваме да проектираме. Никога не е мислено да се развива инфраструктура в България…."

    ОтговорИзтриване
  5. К. Буйновски
    Катастрофата, пред която е изправена държавата, е безпрецедентна. Страната е в пълен държавен и институционален разпад. Изходът от тази критична ситуация е само един – да се изнесе цялата истина за управлението на Борисов и за състоянието на държавата.
    Ето накратко някои от известните досега престъпления на Борисов, от които само едно е достатъчно да бъде прибран в затвора.
    Март 1995 г.: ЦСБОП разбива фабрика за нелегални цигари в Крайморие на фирма „Тео Интернационал“. Борисов е акционер във фирмата и член на управителния съвет.
    Декември 1995 г.: Борисов се появява пред медиите като прессекретар на СИК на празник на групировката.
    Март 2005 г.: В секретна справка, изготвена от офицери на НСС и изпратена до парламентарната Комисия по вътрешен ред и сигурност през март 2005 г., се твърди, че като главен секретар на МВР Борисов осъществява чадър над наркотрафик към Близкия Изток.
    Март 2007 г.: Американският журналист Джеф Щайн публикува статия в Конгрешънал Куортърли за престъпното минало на Борисов. Той черпи данни от доклад, изготвен от частна разузнавателна централа за швейцарска банка, в който Борисов е обрисуван като мафиот, свързан и с поръчкови убийства. Данните в доклада са потвърдени от Щайн чрез негови източници от ЦРУ.
    Март 2011 г.: Публикуван е доклад на посланик Джон Байърли с гриф на секретност, изтекъл в Уикилийкс. Той твърди, че през 2006 г. ЦРУ (SIMO) е потвърдило данни за участието на Борисов в мащабен трафик на амфетамини, източване на горива и пране на пари през банката на Цветелина Бориславова. В друг доклад на Байърли за българската банкова система от 2006 г. също се твърди, че банката на Цветелина Бориславова СИБАНК е „гнила ябълка“, замесена в пране на пари от престъпна дейност на Борисов.
    2009 г.: Сретен Йосич, един от големите балкански и европейски наркобосове, заявява пред Окръжния съд в Белград, че по времето, когато е бил в България (2001 – 2004 г.) е бил закрилян от главния секретар на МВР Бойко Борисов.
    2010 г.: Защитеният свидетел против Сретен Йосич – Томислав Марянович, заявява на заседание на Окръжния съд в Белград, че Бойко Борисов е бил „човекът на Сретен Йосич и на дясната му ръка Слободан Джурович в България“.
    Януари 2013 г.: Появява се досието „Буда“. От него става ясно, че през декември 1996 г. Борисов е регистриран като секретен сътрудник на ЦСБОП заради връзките му с оперативно интересни лица, а през февруари 1997 г. ЦСБОП започва разработка на „Буда“ за изясняване на „приоритетната престъпна ориентация“.
    Февруари 2013 г.: Появяват се ДОН (Дело за оперативно наблюдение) и ДОР (Дело за оперативна разработка) на Буда.

    ОтговорИзтриване