Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Преди да се кефите на "успехите" на Гешев, отчетете, че от Дубай нямаме върнат нито един човек. Там са Таки, братя Галеви, плюс доста по-дребни...

Главният прокурор бомбастично обяви, че Васил Божков е задържан в Обединените Арабски Емирства. Сега чакат екстрадиция.
Голям успех.
Колкото дочакахме да върнат Братя Галеви и "Таки". И това са само по-едрите.
"Дубай е рай за родни мафиоти" - тази новина от години се върти, пусната е в няколко вестника. Ако искате, потърсете в Гугъл.
Божков ще се върне от там, единствено ако сам реши.
Иначе комбинацията от светско, ислямско и европейско право прави невъзможно връщането на когото и да било.
Той затова и всъщност там е отишъл, и дори се е оставил да го арестуват.
Накратко - Гешев ще си остане само с колекцията от антики на Божков, но без самия Божков...

Добри Божилов, писател

2 коментара:

  1. полк.инж. Кирил Стаменов

    Става дума за масов полицейски произвол, антизаконен и противоконстатиционен срещу всички български граждани
    В моя дом, моята крепост нахлуха трима български полицаи без прокуруростка заповед, без никакво основание за да ме закарат в местната полиция без обяснения! В полицията дознателя ме светна, че съм там за мой пост срещу Бойко Борисов… Това било „преференция“! Без съдебна заповед, без право на адвокат ме държаха близо 4 часа за разпит без да уведомят Военна прокуратура, защото аз съм български офицер и нямат право да ме тормозят без знанието на Военна прокуратура! Не им пука – наложи се да им цитирам НПК и Конституцията за чл. 39, ал. 1 за свободата на словото. Слава на Бога държаха се любезно, но отказаха да ме върнат до дома ми с полицейски автомобил на какъвто ме натовариха на път за полицията. Държаха ме близо 4 часа за да ме разпитват. За какво става дума? Става дума за масов полицейски произвол, антизаконен и противоконстатиционен срещу всички български граждани, неспазпазване на НПК, непознаване на законите в „Демократична“ България и на Конституцията! Това е позор за хората облекли полицейски униформи! Те протестират за по-високи заплати, пият кафе, пушат и никой не ги бие и обгазява! Това ли е бългаската полиция подчинена на ОПГ ГЕРБ и Бойко Борисов? Аз не искам такава полиция, а вие?
    полк.инж. Кирил Стаменов – не ме е страх от никого – имунизиран съм срещу страх още ката млад офицер на БНА, участвал съм в много мисии по света и Господ не може да ме изплаши, камо ли българските полицейски подлоги на националния предател Бойко Методиев Борисов и да от от ОПГ ГЕРБ и неговата корумпирана банда ! Точка!

    ОтговорИзтриване