Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Божков може да свали Бойко по всяко време - бил е над него в СИК, знае всичко - има документи, снимки, записи...

През 90-те години, Пеевски е бил тийнейджър и едва ли е имал бизнес със СИК. Но не може да се каже същото за Васил Божков, който всъщност е ключов фактор в групировката. 
През 1998 г. именно той завзема застрахователия и бизнес, когато е отказан лиценз на самата "СИК". Така се превръща в гигант застрахователят "БулИнс". Офисите на "БулИнс" са на мястото на офисите на СИК - точно където дори взривяваха бандити в асансьори.
Описвам всичко това, за да стане ясно, че Черепа може и да няма никакви документи и факти срещу Пеевски, но със сигурност има за служителя на СИК по това време - Бойко Методиев Борисов.
И то говорим за важни доказателства, свързани с едрия бизнес - наркотици, проститутки, рекет и пр. Немислимо е топ човек в СИК да няма сведения за бандит от средно ниво като Бойко.
Т.е. правителството напълно зависи от Черепа, и ако не излезе нищо сега за Бойко, то значи и самият Бойко е във войната с Пеевски, и е на страната на Черепа.
Косвен факт за това е и, че по времето на Бойко като главен секретар, Черепа беше "съвсем чист". След това 10 години на власт, също нищо не му се случи, вкл. подариха му Комисията по хазарта.
Но интересното предстои. Ако иска да свали кабинета, достатъчно е само да извади елементарни документи от някой адвокат, от тия дето са вадили Бойко от ареста срещу гаранция, подписка и пр. Нищо повече не трябва, за да свърши правителството...

Добри Божилов, писател

11 коментара:

  1. Богатите са недосегаеми.

    ОтговорИзтриване
  2. Богатите като уютът,ще бъдат без богатството си по 2метров пръст,а и за съжаление голи са дошли на този свят и голи ще си отидат,Жалко богатство няма да им трябва!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Българите са предатели зломни правят се на велуки а всъщност са едни най дол и същества България ще ае оправи след българите

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кирил Стаменов
      Става дума за масов полицейски произвол, антизаконен и противоконстатиционен срещу всички български граждани
      В моя дом, моята крепост нахлуха трима български полицаи без прокуруростка заповед, без никакво основание за да ме закарат в местната полиция без обяснения! В полицията дознателя ме светна, че съм там за мой пост срещу Бойко Борисов… Това било „преференция“! Без съдебна заповед, без право на адвокат ме държаха близо 4 часа за разпит без да уведомят Военна прокуратура, защото аз съм български офицер и нямат право да ме тормозят без знанието на Военна прокуратура! Не им пука – наложи се да им цитирам НПК и Конституцията за чл. 39, ал. 1 за свободата на словото. Слава на Бога държаха се любезно, но отказаха да ме върнат до дома ми с полицейски автомобил на какъвто ме натовариха на път за полицията. Държаха ме близо 4 часа за да ме разпитват. За какво става дума? Става дума за масов полицейски произвол, антизаконен и противоконстатиционен срещу всички български граждани, неспазпазване на НПК, непознаване на законите в „Демократична“ България и на Конституцията! Това е позор за хората облекли полицейски униформи! Те протестират за по-високи заплати, пият кафе, пушат и никой не ги бие и обгазява! Това ли е бългаската полиция подчинена на ОПГ ГЕРБ и Бойко Борисов? Аз не искам такава полиция, а вие?
      полк.инж. Кирил Стаменов – не ме е страх от никого – имунизиран съм срещу страх още ката млад офицер на БНА, участвал съм в много мисии по света и Господ не може да ме изплаши, камо ли българските полицейски подлоги на националния предател Бойко Методиев Борисов и да от от ОПГ ГЕРБ и неговата корумпирана банда ! Точка!

      Изтриване
    2. Ти българин ли си?

      Изтриване
    3. С вас сме, много съгласните .

      Изтриване
  4. С уважение към господин Стаменов относно написаното по-горе подкрепям напълно само с едно едничко изключение Господ Бог може да прави чудеса

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако имаше Господ,нямаше да се случва това в държавата ни!Много тъжно!

      Изтриване
  5. Господин полковник, чест Ви прави позицията Ви и откровеността. За съжаление единствената адекватна антикорупционна мярка, която би довела до положителни резултати би могла да бъде взаимствана само от Китай. Всяка друга мярка е неефикасна и представлява отлагане на решаването на проблема.
    Милен Минков
    мичман от военноморските сили (ОР), военен фелдшер
    И към анонимния неграмотен мишок по-горе: да, българин съм.

    ОтговорИзтриване
  6. Поздравления Господа за позицията и смелостта Ви да изкажете своята гледна точка !

    ОтговорИзтриване
  7. Ако не трябвашеда се говори за да се разбираме човеците, то природата не би ни дала устни, уста и гласни струни,а само една дупка за хранене ?

    ОтговорИзтриване