Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Гешев не намира "конфликт на интереси" в Горанов с апартамент за 400 000 евро, намери в заплатата на Деси - 400 лв.

Впечатляващ е упадъкът на българската прокуратура. Иван Гешев се е зачоплил с Президента, заради откровена смехория, свързана с назначаването на Деси Радева за пресаташе на ВВС, срещу заплата от 400 лв.
В същото време, продължава да "няма конфликт на интереси" за апартамента от 180 квадрата в най-елитния столичен квартал, в който се шири мининистърът на финансите. По пазарни цени днес от 2500-3000 евро на квадрат там, това са поне 400 хиляди евро.
И така лекомислено приемаме обяснението за идиоти, че това бил "имот на кръстника" на минфина. Всъщност, обяснението е достатъчно само за Гешев. Друг идиот сред 7 милиона българи няма, да повярва на подобно безумие.
"Аджеба", защо няма СРС-та около Горанов? Може пък в някой разговор с Домусчиев, или с безценния кръстник Сариев, да стане ясна Истината! Да чуем примерно: "Абе тия тъпаци как се хванаха, прост народ, ние лапаме, те гледат като телета..." Не е прекалено това да чуем. Нали чухме почти същото при Мишо Бирата, и то от началника на Горанов.
Защо няма СРС-та?
Нали е време "олигарсите да си платят", всички които грабиха, е време за възмездие.
Това са думи на Гешев, не мечти на объркания коментатор, дето пише тия редове.
А, де...
400 лв. за Деси срещу 400 хиляди евро за Горанов...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар