Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Без комунизма, границата щеше да е край Асеновград на юг, в полза на Гърция, и край София на запад, в полза на Сърбия...

Без комунизма, границата щеше да е край Асеновград на юг, в полза на Гърция, и край София на запад, в полза на Сърбия.
Това са изискванията на западните съюзници, които българските фашисти ОТКАЗВАТ. Именно те решават да допуснат СССР тук, а не англичаните, в опит да опазят страната цяла.
Без комунизма, щяхме да сме още овчарчета на село. 80% без ток и вода.
Дори нямаше да можем да емигрираме, защото за какво са и на Германия неуки селяни? Сега емигрираме, ама защото комунизмът ни направи техници и инженери.
Комунизмът е златният век на България, исторически късмет, който няма да се повтори следващите 1000 години.
Репресии има при всяка власт.
Вижте Сноудън, Асандж и насилието от американци в иракските затвори. 2 милиона избити виетнамци. 1 милион избити иракчани. Охулването само на комунизма, на тема "насилие", е манипулация.

Добри Божилов, писател
12.02.2020

1 коментар: