Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Заместник на заместник-държавния секретар на САЩ се среща с премиер на България. Ние упадаме дори вътре в колониалния статут... :)

Заместник на заместник-държавния секретар на САЩ се срещу с премиер на България. Ние упадаме дори вътре в колониалния статут... :)
Това скоро ще започнат да ни пращат направо "младши експерти".
И на какво ще ни учи този заместник на заместника?
На Западни Балкани. Дето от 14 века сме тук, и си знаем и сърбите, и албанците, и хърватите, и босненците...
Навремето имаше един друг герой такъв - Строуб Талбот. Нарекоха го "телбод". Защото нагласи границите на Балканите, все едно вярно с телбод ги беше защипвал.
Сега и тоя "мозък".
И Бойко му се кланя, всички се срещат с него, "голямо стратегическо" партньоство...
Така ли му казват вече на слугинажа - "стратегическо партньорство"... :)
Бедата е, че слугинажът вече слиза на все по-ниско и унизително ниво...

Добри Божилов, писател

1 коментар:

 1. По-скоро, началничето МУ е помощник на заместника, нали?

  The Under Assistant West Coast Promotion Man
  by The Rolling Stones
  Album: Out Of Our Heads (1965)

  https://www.songfacts.com/facts/the-rolling-stones/the-under-assistant-west-coast-promotion-man

  ОтговорИзтриване