Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Кой е Димитър Ганев - шефът на Национална лотария? Гений-предприемач от ранния Интернет... МВР-"Симеоново" няма шанс...

Искам да ви обясня кой е Димитър Ганев - шефът на Национална лотария.
Това е един изключително умен човек, който по случайност познавам. Всъщност, вчера разбрах, че е шеф на лотарията, като видях снимката му.
Димитър Ганев е многостранен предприемач, очевидно накрая е намерил изгоден пристан в хазарта.
Но аз го помня от едно време, когато издавах компютърен вестник. Ходихме да го интервюираме и да договаряме реклама.
Той, заедно с още един човек, когото не искам да споменавам, защото е почтен, и да не се окаля сега името му (отдавна са разделени), та двамата измислиха едно нещо, наречено e-Card. Т.е. регистрираха акаунти за достъп до Интернет с едно и също име и парола в няколко Интернет доставчика. И продаваха самата карта. Кой доставчик колко получава от парите, се определя според потреблението.
Продуктът тръгна добре, а големите интернет играчи бяха възхитени от идеята. Един от тях каза: "Това е най-евтиният старт на Интернет доставчик, който съм виждал"...
Картата оцеля известно време, след това се смениха технологиите. Тя бе карта за достъп през телефонните линии, а после дойдоха LAN и WiFi и промениха пазара.
Съответно - картата приключи.
Но човек, измислил подобен бизнес модел, и то успешно, е умен, и не допускам, че възпитаниците на МВР "Симеоново" като Бойко и Гешев, могат да се мерят с него.
Божков също ми се издига в очите, след като е привличал такива хора в бизнеса си...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар