Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Гешев, като ще проверяваме приватизацията, предлагам да започнем от банката на Цв.Бориславова и Бойко...

Главният прокурор Иван Гешев, с 20 години закъснение, се сети да проверява приватизацията.
Идеално. Имам и идея от къде да започне. Не, не е заяждане, ще видите, че от тази "сделка" ще се разкрият едновременно много бандити.
Та нека започне от банката на Цветелина Бориславова и Бойко Борисов. Една от най-емблематичните афери на прехода.
При това не засяга само двамата средно млади по онова време любовници. Тази банка по-преди беше на Славчо Христов и Иван Костов. А те я взеха от държавата - една от големите социалистически банки - Стопанска.
Започнете от там, и много неща едновременно ще изгреят. Ефективност. С едно разследване, няколко крадци...
Уф, забравих че всички разследвания у нас се правят за всеки друг, но не и за управляващите.
У нас управляващ виновен няма.
Извинявам се за идеята. Продължавайте по сценария...

Добри Божилов, писател
12.02.2020

2 коментара: