Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

В Сирия ще гледаме много пушилка, и накрая - поредна капитулация на султана, превърнал Турция в пародия на някогашната уважавана държава...

"Заветът"  от Добри Божилов
Ердоган е страхлив, не го забравяйте. Няма да направи нищо, което сериозно да застраши руските интереси. Тия турски войници ги уби Русия, защото е ясно че тя контролира цялата авиация в Сирия, всъщност не е ясно има ли изобщо друга, освен руска авиация там.
Но Ердоган обвинява Асад.
Утре ще му разнебитят колоните с ракети "Калибр", и пак Асад ще е виновен. А всъщност, ракетите "Калибр" са точно за това - да разпръскват всяка концентрирана военна мощ. Така за да се води война, първо трябва да се отстранят тези ракети. Но те са на руски кораби или в руските бази.
Ако обаче започнат да летят, ще излезе, че са на "мобилни установки" на Асад и Ердоган пак няма да смее да направи нищо. Т.е. да стреля по корабите и руските бази.
Т.е. имаме едно дрънчене на оръжие.
Тръмп няма да даде "Пейтриът" на Турция, просто защото вече не я счита за съюзник. Говори се дори, че ядрените оръжия са изтеглени от "Инджирлик".
Не трябва да се забравят и 10 хиляди ирански ракети, разположени в Южна Сирия, и прицелени в Израел. Много лесно могат да се преместят на Север, и да разнебитят обекти на територията на самата Турция. Тези ракети са нещо като "примитивен Калибр". Летят по-късо и са по-неточни. Но стигнат ли някъде, гърмят здраво.
Накратко - ще гледаме много пушилка, и накрая - поредната капитулация на "султана", превърнал Турция в пародия на някогашната уважавана държава...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар