Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

И Плевнелиев сваляше доверие от кабинета, но сега ще видите какво е да си истински смел генерал и политик...

Добре е да припмним, че и Росен Плевнелиев свали "доверието" от Орешарски, при това още на 3-я ден от управлението му, а не след 3 година, както великодушно направи Радев.
Но сега ще видите разликата между двамата. Какъв ще е резултатът. Може би затова сега реакцията срещу Президента е толкова истерична. Всъщност, по тази реакция вече личи огромната разлика Радев-Плевнелиев.
На предния държавен глава, абсолютно никой не обърна никакво внимание, а правителството си продължи още 1 година и 3 месеца, преди ДПС реши да го свали и да върне Бойко.
На Радев му се нахвърлиха всички. И медии, и политолози, социолози, коментатори...
Защото Радев е не просто мъж, генерал, човек с безупречна служба, достоен във всяко едно отношение. Радев е спечелил уважението и на САЩ, където е бил на обучение, и е бил "най-добрия чуждестранен пилот". Самите американци го наричат "бъдещ лидер".
Обстоятелството дали чрез толкова ухажване са го направили свой "агент за влияние" е странично. Те и герберите всички са американофили и подлоги, кланящи се ниско. Но Радев не се кланя ниско. И като удря, боли.
Правителството няма никакво бъдеще, защото се оглавява от псевдо-генерал от Пожарната команда, който се страхува дори от 200 стари моми - защитнички на бездомните кучета. Нали забелязвате, че градовете още са пълни с кучета.
Насреща си има генерал, летял с 2000 км/ч., и спечелил уважението и на свои, и на чужди...

Добри Божилов, писател

1 коментар: