Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

И Плевнелиев сваляше доверие от кабинета, но сега ще видите какво е да си истински смел генерал и политик...

Добре е да припмним, че и Росен Плевнелиев свали "доверието" от Орешарски, при това още на 3-я ден от управлението му, а не след 3 година, както великодушно направи Радев.
Но сега ще видите разликата между двамата. Какъв ще е резултатът. Може би затова сега реакцията срещу Президента е толкова истерична. Всъщност, по тази реакция вече личи огромната разлика Радев-Плевнелиев.
На предния държавен глава, абсолютно никой не обърна никакво внимание, а правителството си продължи още 1 година и 3 месеца, преди ДПС реши да го свали и да върне Бойко.
На Радев му се нахвърлиха всички. И медии, и политолози, социолози, коментатори...
Защото Радев е не просто мъж, генерал, човек с безупречна служба, достоен във всяко едно отношение. Радев е спечелил уважението и на САЩ, където е бил на обучение, и е бил "най-добрия чуждестранен пилот". Самите американци го наричат "бъдещ лидер".
Обстоятелството дали чрез толкова ухажване са го направили свой "агент за влияние" е странично. Те и герберите всички са американофили и подлоги, кланящи се ниско. Но Радев не се кланя ниско. И като удря, боли.
Правителството няма никакво бъдеще, защото се оглавява от псевдо-генерал от Пожарната команда, който се страхува дори от 200 стари моми - защитнички на бездомните кучета. Нали забелязвате, че градовете още са пълни с кучета.
Насреща си има генерал, летял с 2000 км/ч., и спечелил уважението и на свои, и на чужди...

Добри Божилов, писател

1 коментар: