Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Народе????... Радев няма да ги свали сам, ако не си на улицата...

Факт е еуфорията в социалните медии след финалното решение на Президента да се разграничи от правителството и да назове корупцията ясно.
Факт е огромната обществена поддръжка за това.
Но факт е и... огромната обществена пасивност. Да, искаме да се махне Бойко, искаме затвор за корумпирани властници. Някои искат дори "Народен съд".
Но на улицата... няма никой...
Бойко е достатъчно дебелокож и арогантен, за да пренебрегне всичко друго, ако няма пряка заплаха за него самия. Ако няма тълпи на улиците, нищо няма да се случи.
Трябваше да си е отишъл още при "Мишо Бирата". После изложи страната с абсурда "Бокова-Кристалина". После съсипа "Южен Поток" и АЕЦ "Белене". После направи какво ли не, за да стигнем до Перник. до боклука...
Виждате, че не му "дреме" от нас. Ние сме нищо, ние сме скот и животни, които трябва да Му служат. Той няма да си тръгне, само защото един смел Президент го е заклеймил поименно.
Ще си тръгне само ако гласът на този Президент се умножи по 50 хиляди други гласа на улицата.
Иначе все същото ще гледаме. Изригва Истината, ГЕРБ нахлуват в медиите, потушават всичко, охулват противниците си, и подменят дневния ред на обществото.
Бъди на улицата, НАРОДЕ???? Бъди на улицата, тя е твоята единствена сила, на която мафията не може да сложи юзди...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар