Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Искам да ви осветя, защо Бойко даде "заден" за Еврото... Защото от ЕС му казаха, че няма да има покана за корумпирана държава....

Искам да ви осветя, защо Бойко даде "заден" за Еврото. Защото от ЕС му казаха, че няма да има покана.
Управниците опитаха да си направят PR сред еврофилите, без да са питали "кръчмаря".
ЕС изобщо не възнамерява да ни кани в Еврото. Имаме поне няколко банки, които изобщо не отговарят на критериите на ЕС. И не могат да започнат да отговарят, защото са собственост на мафиоти и мутри, които не могат да работят по европейски правила. 
Силно корумпирани държави нямат място в единната валута, защото могат да доведат до втора криза като тази в Гърция (породена от корупция и лъжи на гръцките политици).
Не по-малко важно е, че ЕС като цяло е в криза, и затова нито ще приема Македония и Албания, нито България в Еврото, нито в Шенген.
Ветото на Макрон не е дребнаво заяждане. ЕС може да погълне Македония и веднага. Но ЕС е в брутална институционална криза, и първо трябва да реши реалните си проблеми.
Затова, и за наше добро, Еврото е далеч от нас. Исторически късмет.
А на Боко не му дреме за нашето мнение. На него му дреме за 20 милиарда Евро, които може да открадне, след отпадане на гаранцията на борда.
Обаче като видя, че ЕС ще го "нарита", и сам обяви "отлагане"...

Добри Божилов, писател
20.02.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар