Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

От записите на Божков става ясно, че се е "откупувал" с 40 млн. на година... Може ли друг, освен Бойко да прибере подобен размер рушвет...

В опит да трупа популистки точки, главният прокурор пусна записите от СРС-та на Васил Божков, в "преговорите му" с други криминални субекти - така наречените "Цеки".
Най-интересното в тези разговори е изказването на Черепа, че се "откупува" с 40 милиона лева на година. Т.е. това са пари, които дава на властта, за да го остави да контролира хазарта.
И тук възниква въпросът, кой може да прибере подобна сума? Говорим за стотици милиони левове, в рамките само на няколко години. Може ли това да са дребни риби в Комисията по хазарта, дето финансовият министър "не знаел" какво прави? Всъщност, може ли да е дори самият финансов министър? И той е един бушон, дето може да излети на втората секунда, ако скимне на Бойко.
Ако се замислите, ще разберете, че има един единствен човек, който може да "усвои" подобен рушвет, и да гарантира съответните привилегии.
И този човек все още нито е разпитван, нито е арестуван.
Ало, Гешев, не всички сред народа са идиоти...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар