Избори 2024
Писателят Добри Божилов е кандидат с:
Бюлетина 4, Преференция 117 - за Европейския парламент
Бюлетина 4 - за НС
Коалиция "Ние, Гражданите"

Гърция сега ще си плати за геноцида над 2 млн. българи и 30 хил.кв.км. заграбени земи... Без съюзник, мигрантите ще я разрушат....

До 10-15 години Гърция ще бъде разсипана от мигрантите. Не ви говоря за тия 20 хиляди сега. Говоря за 1 милион, които се бяха влели в нея преди сирийската война, и още 1 милион след това. 
В момента на 10 милионна Гърция, има 2 милиона мигранти. И те продължават да прииждат, всъщност много повече са влезли преди "официалното" отваряне на границите от Ердоган. Те си вървят с постоянно темпо.
Тези мигранти неизбежно ще доведат Гърция до гражданска война. Те не могат да победят гръцката държава, но ще докарат хаос и безредици, които именно ще я разрушат. Сега са 2 милиона, след 2 години ще са 4.
Гърция се опитва да спира потока, но няма никакви съюзници. Основният възможен съюзник сме ние. Очевидно Македония и Албания не са сериозни държави, за да ги обсъждаме изобщо. Освен това, Албания е мюсюлманска държава, и тя не е против миграцията.
Гърция обаче не може по никакъв начин да спечели България, заради безумията, които е правила в миналото. Тя ни е откраднала поне 30 хиляди квадратни километра, плюс 2 милиона българи са избити, асимилирани или прогонени. Реално българите са видели повече зло от гърците, след Турското робство, отколкото от турците - по време на робството. Срещу нашите хора в Гърция е осъществен геноцид.
Така в момента Гърция и България не могат да са съюзят, което отваря вратата на нашественика.
Ако ме питате какво е решението?
То е невъзможно.
Но какво е?
Решението е Гърция да ни върне Западна Тракия - между Места и Марица. Така България ще поеме целия натиск на сухопътното нашествие, защото Гърция няма да има сухопътна граница с Турция. Ние ще станем нещо като "тапа", и ако някой иска да праща мигранти в Европа по суша, няма да има друг избор, освен да ни въвлече в сблъсък.
А Гърция ще може да се съсредоточи върху флота си, и да брани островите. Това би била много сериозна промяна, защото в момента Гърция отделя огромни ресурси, не само за да се пази от мигрантите, а и за да поддържа тежка сухопътна армия, за в случай на агресия от Турция. Ако пренасочи всички тези ресурси към флота и морето, може да се справи на порядъци по-добре.
От всяка гледна точка, подобен съюз ще има по-големи шансове, от настоящата самотна Гърция.
Но както вече казах - Гърция нищо няма да върне, затова и предстои да бъде разсипана цялата от нашествието.
После ние сме на ход. Нашият шанс сами, е умерено по-висок. Южните ни граници са предимно планински, и по-добре могат да се преградят...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар