Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Всяка победа на Бойко, е нова бухалка в главата на изпопребита България...

Искам да кажа нещо на герберските избиратели.
Знам, че има такива, и те се кефят като "Бойко винаги побеждава". Но отчитайте, че има хора, които изобщо не се кефят, и отчаяни от непрекъснатите победи, просто се разбягват.
Изнасят се. Емигрират.
Една държава не е само фенщината като на футболен отбор - наши срещу ваши, начукахме го на гадовете. Хората не са гадове, те са същите като вас.
Бойко е напълно изчерпан, едно 70-80% от народа не го понася. Заради добра организация, и заради разкол сред останалите, той някак винаги побеждава. Но това е победа над България.
Накрая ще останете само герберите тук, а вие не сте достатъчни, за да съществува държава. Осъзнайте се, махнете го тоя Бойко, издигнете друг лидер.
Никой не е вечен, и не трябва да бъде вечен в политиката. Особено пък фигура, която така разделя и насъсква хората едни срещу други... Разберете, останалите българи - не-гербери, са по-важни за вас - герберите, от Бойко...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар