Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Всяка победа на Бойко, е нова бухалка в главата на изпопребита България...

Искам да кажа нещо на герберските избиратели.
Знам, че има такива, и те се кефят като "Бойко винаги побеждава". Но отчитайте, че има хора, които изобщо не се кефят, и отчаяни от непрекъснатите победи, просто се разбягват.
Изнасят се. Емигрират.
Една държава не е само фенщината като на футболен отбор - наши срещу ваши, начукахме го на гадовете. Хората не са гадове, те са същите като вас.
Бойко е напълно изчерпан, едно 70-80% от народа не го понася. Заради добра организация, и заради разкол сред останалите, той някак винаги побеждава. Но това е победа над България.
Накрая ще останете само герберите тук, а вие не сте достатъчни, за да съществува държава. Осъзнайте се, махнете го тоя Бойко, издигнете друг лидер.
Никой не е вечен, и не трябва да бъде вечен в политиката. Особено пък фигура, която така разделя и насъсква хората едни срещу други... Разберете, останалите българи - не-гербери, са по-важни за вас - герберите, от Бойко...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар