Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Да питам пенкилера Бойко, как без "стаден имунитет" ще преборим вируса? Връща се 1 от Италия, и среща 90% без имунитет! Какво правим...

Тези дни има една гнусна атака на властта срещу доц.Атанас Мангъров - който единствен оспорва "единствено правилната политическа линия" на Щаба и Бойко Борисов. 
Стигна се дори от откровени обиди от страна пенкилера-премиер, специалист по всичко, като той опита дори да забрани на професионалист с 40 години опит да говори.
За щастие, доц.Мангъров не е от плашливите и продължи да отстоява позицията си. За разлика от доста други доктори, които се снишиха, докато отмине бурята.
Но аз имам следния въпрос към пенкилера:
"Кажи ми, Бойко, слънце наше, как ще се оправим без "стаден имунитет". Защото нали затова гълчиш Мангъров. Той да решава кой да живее и кой да умре. Изкарваш го изверг, едва и не втори "Менгеле". Апропо, да припомним, че един твой министър на здравеопазването носи тази титла, и си я заслужи от народната любов, а не от твоята оценка. Но да се върнем на "стадния имунитет". Кажи ми, слънце наше, как ще преборим корона-вируса, без стаден имунитет?
Добре, ще убием икономиката, ще разорим хората, ще ги затворим в домовете им, ако трябва и лагера в Белене ще отворим, но ще наложим карантината. ОК. Пълна изолация. Вирусът започва да затихва. Накрая оставаме с 5,3,1 заболели. Накрая 7 дни по ред имаме 0 (нула) заболели. Ура, преборихме вируса, пускаме народа сред руините. Руини, но жив! Видяхте ли бате ви Бойко колко ви обича...
И какво става после?
Връща се 1 циганин от Испания, носи вируса и среща... хора без имунинет. Да, те са предпазени от заразяване, и така са се спасили. Но нямат имунитет. Връща се циганинът. В първия ден заразява 80 (нали това твърдите че е темпът). После тия 80 по още 80. И т.н.
Как точно, пенкилер Борисов, преборваме вируса, без да имаме стаден имунитет? Т.е. това дето Мангъров го говори?
И което се случва с всеки сезонен грип?
Ще кажеш "пазим здравната система от претоварване". Но тя не е претоварена, нито дори има сериозен натиск над нея. Д-р Стойчо Кацаров (между другото - десен политик) ясно изчисли, че няма никакъв риск от претоварване и "изпушване" - много далеч сме от всякакви гранични натоварвания.
Тогава...
А де, чакам височайшото ти мнение, пенкилер Борисов..."
Всъщност, надявам се повече на височайшата ти оставка, защото с 10 години глупашко управление докара държавата до абсолютната нула. С 10 години все същото глупашко, идиотско, футболно, пожарникарско и пенкилерско управление...

Добри Божилов, писател
06.04.2020

2 коментара:

  1. защо не може да има стаден имунитет: https://tinyurl.com/virus-contol-prevention

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Как не може? Така се преборват всички грипове! Ако не може, значи светът целия ще измре от нелечим вирус! За щастие - може!

      Изтриване