Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Бойко буквално ни връща в 1997 г. Готви заем от МВФ! Помните ли какъв грабеж настана после...

Бойко Борисов откровено ни готви повторение на катастрофата от 1997 г., която доведе до сключване на заем с МВФ.
Това е вече официално - между "другото", между "двете четения", тихомълком, депутати от ГЕРБ са внесли поправка, която позволява не само теглене на нов заем от пазарите, но и от "международни финансови институции". Т.е. МВФ и СБ.
Обстоятелството, че стигаме до МВФ малко не се връзва с бомбастиките, че ще влизаме в Еврозоната. Очевидно няма да влизаме, а всичко е лъжа и измама на фалиралото правителство на Борисов. Но да оставим това настрана.
Помните ли какво стана при предния заем от МВФ?
Така наречената "Костова приватизация" бе не само идея на Костов, но и изискана от МВФ. Трябваше за 3 години да разпродадем цялата държавна икономика. И какво се получава като разпродаваш бързо, а насреща има малко купувачи?
Получава се срив в цените и разпродажба на безценица.
Ето това е политиката на МВФ, неговата единствена цел е не спасяването, а плячкосването на бедните страни.
Въпросът сега е какво ще продаваме? Костов разпродаде почти всичко.
Всъщност, останало е известно количество държавна земя, а също могат да се отдадат на концесия пътищата. Разбира се - летищата. И може би - атомната енергетика.
А като най-крайна мярка има още нещо - приватизация на данъчните постъпления. За да е сигурен МВФ, че ще си върне заемите.
На ход е финалното заробване на България, с помощта на последния и генерал-губернатор - Бойко Борисов.
После може да няма нужда дори от генерал-губернатор.

Добри Божилов, писател
06.04.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар