Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. Всички мои книги са публикувани безплатно в Интернет. Една по една, те се издават и на хартия от самия автор... В пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо. По-добре четете безплатно...

(Безплатното разпространение е временно спряно, със съдебно разпореждане. Но ще се преборим скоро да отпадне...)

Божков: 20% бяха само "загрявка", накрая поискаха 1 милиард лева...

"Заветът"  от Добри Божилов
Хазартният бос в изгнание Васил Божков продължи с разкритията около мафиотската същност на ГЕРБ.
От последното му съобщение става ясно, че подкупът в размер на 20% от печалбата всъщност е бил само началото. На един етап са му поискали направо да подари целия си бизнес на "посочено от тях лице".
Към този момент, "Национална лотария" е струвала около 1 милиард лева, за което се съди по алтернативна оферта от чешки инвеститор за 51%.
Ако съдим по това кой е най-силният олигарх днес, и кой контролира прокуратурата, вероятно "посоченото лице" би било Пеевски.
Черепа, разбира се, отказва. Следва стъпаловидна репресия, която накрая стига до синхронизирани действия на прокуратура, парламент и служби, и "лотарията" е закрита.
За всичко това са сезирани съответните институции.
Ето я цялата схема:

2 коментара: