Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Разбиване: Черепа извади банкови документи за подкупите към Бойко...

"Заветът"  от Добри Божилов
След вчерашната приказка за "Али Баба", днес Васил Божков стана още по-директен. Направо преведе приказката с истински имена и нарисува схема.
Но новото по същество е самопризнанието, че всеки месец е внасят пари "в брой" на ГЕРБ, за да му осигурят "законова закрила".
Показа и документи от банката ("Уникредит"), от които се вижда теглене на огромни суми, които е носил на мутрите.
Ето статусът му, без редакции:
Февруари тази година Влади Горанов ми назначи данъчна ревизия. Тя ще установи, че след плащане на всички данъци съм теглил огромни суми в брой от личната си сметка.
Всичките ми останали разходи са плащани по банков път.
Тези пари не са налични в брой. Къде са?
Следват банкови извлечения:
Ето го и статусът със схемата, вече без "Али Баба": За тези, които не са разбрали приказката. #БъдетеЗдрави
komentari.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар