Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Не ви ли прилича наистина на "Бай Ганьо" - с тия мускалчета розово масло за Меркел... В центъра на Европа... :)

"Заветът"  от Добри Божилов
Премиерът Борисов е бил в пълна изолация в Брюксел, съобщават доста журналисти. Фактически с никой не е можел да се срещне.
Драматургията на PR-а му обаче, все пак "уреди" една среща, за да се появи снимка. Бойко отиде да поднесе подарък за рождения ден на Ангела Меркел.
Само че, мозъкът му наистина е само на нивото на "една книга". И със сигурност не е чел една друга книга - "Бай Ганьо". Защото изобщо не се усети, че сам се вкара именно в тази позорна роля.
Позорна, изучена от всяко дете в последните 70 години у нас. Символ на пошлостта и упадъка, на простащината и дебелокожието.
Бай Ганьо именно обикаля из Европа, с мускалчена розово масло в пояса.
И ей ви го - новият Ганьо - баш с мускалчета, баш при шефа на Европа...
Преди време много се сърди Боко, че гърци го сложиха на корицата на превода на великата книга на техния език.
Е, сега - той сам доказва какъв е...

Добри Божилов, писател
20.07.2020
"Заветът"  от Добри Божилов

Няма коментари:

Публикуване на коментар