Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Абсолютна лъжа са обвиненията на Стъки към мен... Нямам нищо общо с всичко това... Един жалък, абсурден и грозен опит за дискредитация...

Изпратих следното писмо до главните редактори на медиите, разпространили обвиненията на Стъки. Коректните вече започнаха да публикуват това ми "право на отговор"... Надявам се всички да го направят, за да знаят хорат Истината!
---
На вниманието на главния редактор...

Уважаеми г-не/г-жо Главен редактор,

В разпространена от вашето издание новина, гражданското лице Станислав Недков, известен също като "Стъки", оповести, че съм съпричастен към сайтове за фалшиви новини, които го злепоставят.
Това е абсолютна лъжа, и моля да оповестите това на вашата аудитория. Нямам нищо общо с въпросните сайтове, а мотивите на г-н Недков са очевидно единствено да ме злепостави. Ако просто искаше проверка, щеше да подаде сигнал и евентуалните му подозрения да останат единствено пред очите на разследващите. Но той ползва сигнала, за да застане пред медиите и да атакува моето име.
Допускам, че г-н Недков не е наясно с темата за фалшивите новини. Биографията му не сочи към ИТ компетенция и възможност да провери сам фактите в Мрежата. Поради тази причина, когато той оповести намерението си да подава сигнал, аз му пратих съобщение, в което го уведомих, че греши и посках просто да постъпи мъжки, и да има силата да се извини.
Вместо това, сега наблюдаваме ескалация на казуса.
Случващото се е само по себе си "фейк" и тежка дискредитация на името ми. Аз съм новоизрастващ писател, при това - успешен. Още първата ми книга "Задругата" стана бестселър за 2019 и зае второ място като най-продавана художествена книга в класацията на Хеликон. Втората ми книга - "Заветът", на полугодието е на 4-от място сред българските автори.
Разбирате какъв авторитет градя в областта на литературата, и изведнъж подобни несъстоятелни обвинения разрушават този труд. Това е нагло, безотговорно, то е пълна гротеска и абсурд.
Прилагам линкове към класацията на Хеликон...

https://lira.bg/archives/153802

https://lira.bg/archives/158243

Надявам се на бързата ви реакция и оповестяване на настоящото право на отговор на равностойно или по-атрактивно място в изданието ви...

С уважение: Добри Божилов
15.09.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар