Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Днес е 5-то ВНВ. Ще има и 4 евродепутати от целия ЕС. Бъдете там, нека лично видят Истината за народа и тиранина!


Днес е 5-то Велико Народно Въстание. На него ще присъстват и четирима евродепутати от целия ЕС. Бъдете там, нека лично видят Истината за народа и тиранина!

Денят е точно №100 от протестите. Шансът днес тиранията да бъде свалена е огромен. Но дори да не стане, от ден 101 започва нов етап. Организаторите обявиха, че "първите 100 дни ще се сторят на Мутрата мирни и тихи, сравнени със следващите 100".

Засега не е обявено какво ще се прави. Но е вероятно да се стартира предложения бойкот на плащането на сметки и данъци. Това ще стане не веднага, а чрез предварително организиране на "допитване" до гражданите в цялата страна дали да се случва.

Най-вероятно отговорът ще е "Да", а правителството ще падне под натиска на монополите, изправени пред фалит. Корпорации като "ЧЕЗ", "EVN", "Енерго Про" "Топлофикация" и "Булгаргаз", не могат да изрържат дълго без парите ни. Общините ще останат без финансиране. Дори централната власт, въпреки заемите, може да излезе на "червено", защото като видят масово неплащане на нищо, кредиторите ще спрат да дават нови заеми.

Обсъждат се и други мерки на гражданско неподчинение, но засега без да се обявяват, за да бъдат изненадани управниците.

Но сега - бъдете днес на Петото Велико Народно Въстание! Аз ще съм там!


Добри Божилов, писател
"Задругата", "Заветът"
16.10.2020

1 коментар:

  1. Aman ot tiq typi protesti. Ostavki nema da ima. Ima hora, koito ne rabotqt, zashtoto sa dobre plateni da protestituirat.

    ОтговорИзтриване