Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Гьоринг: Управлявахме чрез страх. Малцина вярваха на нацизма. Но всички се страхуваха от заплахите, които ги убедихме, че съществуват...


Нов рекорд в заразените. Над 700. Съвсем очаквано и предвидено от наблюдаващите политическите процеси и агонията на Бойко. Това е финалният антибиотик, финалното лекарство на отчаянието, което евентуално да го спаси.

Но истината е проста, и народът я осъзна вече - ако започнем да правим подобно масово тестване за всеки един сезонен грип, ще постигнем същото ниво на паника :)

Или както казал Гьоринг в Нюрнберг: "Управлявахме масите чрез страх. Наплашихме ги, и ни следваха. Малцина вярваха на национал-социализма или дори на Фюрера. Но всички се страхуваха от заплахите, които ги убедихме, че съществуват. Не е нужно да сте диктатура - същото може да стане и в демокрация..." :)


Добри Божилов, писател
"Задругата", "Заветът"
14.10.2020


Няма коментари:

Публикуване на коментар