Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Ден след резолюцията на ЕП - 500 заразени с корона-вирус... Чакайте скоро 1000, 10000, милион... Само Боко да оцелее...

Един ден след разгромяващата ГЕРБ резолюция на Европейския парламент, страната отбеляза "страховит" рекорд от заразени с корона-вирус. 500 души.

Впечатляващо нали? На фона на под 200 доскоро, та и падащи под 100, и то насред всенародни протести, фактически никакви мерки, и та дори - отворени стадиони, театри и киносалони.

500! Чумата иде. Скоро ще са и 1000. И яко ще се "мре", както предупреди главният активен борец с вируса - ген.Мутафчийски. Нали ви казах, не слушате. Премиерът иска да ви спаси, пречите му. Но той ще ви спаси все пак. Ще остане тук, няма да се предаде на "метежниците", които вече включват и солидно мнозинство в Европейския парламент. Няма де се предаде, ще стои до второто пришествие...

Съвсем логично е, когато има сериозна пандемия, да се затегнат мерките. Дали има сериозна пандемия определя Бойко Борисов. Това е като онази история с Гьоринг от Втората световна война - като дошли от Гестапо да арестуват евреите в "Луфтвафе", Гьоринг ги изгонил и казал: "Кой е евреин в авиацията, решавам аз..." Така доста евреи-пилоти били спасени, просто защото като пилоти били нужни на Райха. И се сражавали за Райха...

Разбира се, при корона-вирус трябва да се ограничат и масовите събирания, и протестите. Там се сее зараза, застрашава се населението и националната сигурност. Застрашава се и най-важното - бащата, майката, светинята, самия господ-бог - Бойко Борисов.

Доналд Тръмп вече открито заяви, че корона-вирусът не е по-опасен от грип, и следва да се третира като такъв. 100 хиляди американци ще умрат тази зима от грип, и това е неизбежна реалност, с която следва да живеем, каза президентът, и демонстративно свали маската си. Да не говорим за Швеция и Беларус, където изобщо не въведоха маски, и в момента нямат никаква грижа не само с "короната", но и с редовния сезонен грип.

У нас сериозен натиск над здравната система няма. 90% от леглата за тежко болни са празни. Там по-трудно се лъже, защото за да ти наденат респиратор, трябва да си съгласен, и наистина да си много зле. Основният брой болни от корона-вирус са хора, вкарани в болниците "от страх", което е логично, с оглед на психозата, която се създавава, само и само да се отклони вниманието от корупцията на Диктатора. Много народ влиза в болница "за всеки случай", но малко стига до интензивно отделение.

Разбира се, нищо не пречи да започнат да ни лъжат и за това.

Диктаторът е на смъртното си легло, и е в последни конвулсии на съпротива. Ще измисли и направи какво ли не, само и само да остане във властта.

Но едва ли... Дори корона-вирусът вече не може да го спаси...


Добри Божилов, писател
"Задругата", "Заветът"

09.10.2020

1 коментар:

  1. Полицейски произвол! Не пуснаха хора в районния съд в Пловдив на публичното дело за хвърляне на яйца /видео/

    https://frognews.bg/novini/skandal-uniformeni-pusnaha-protestirashti-raionniia-sad-plovdiv-zaradi-deloto-hvarliane-iaitsa.html

    Входът на РС е блокиран от полиция
    Истински полицейски произвол се разиграва в момента пред районния съд в Пловдив. Там се гледа делото срещу актьора Даниел Михайлов и Валентин Караджов, които преди няколко дни хвърлиха по 1 яйце при посрещането на здравния министър Костадин Ангелов. Съдът, противно на решението на ВКС, реши да промени решението на първата инстанция от три дни арест и глоби Даниел с 500 лева глобя за хвърляне на едно яйце.

    ОтговорИзтриване