Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Може би, без да знаем, имаме и лекарство за корона-вируса... Наше! Българско...

Искам да ви кажа едно лекарство, което на мен винаги ми лекува гърлото, допускам че лекува и корона-вирус, защото изначално повечето инфекции на гърлото са вирусни.

Това е пръскалото "Невен-Прополис". Не знам какво е това нещо, но то ВИНАГИ ми помага. Леко заболи ли ме гърлото, или ушите, пръскам, и на следващия ден съм като нов. Това нещо аз го наричам "вълшебно лекарство" - никога по никакъв повод, не съм ползвал друго лекарство, което да е толкова ефективно.

Аз по принцип имам "слабо" гърло. Дойде ли зимата, започва почти постоянно да ме боли я гърло, я ухо - без температура, просто си ме боли. Но това нещо помага много.
Разбира се, ще ви издам и една моя лична "тайна" - аз превишавам концентрацията. Пръскам по 9-10 пъти, за да попадне навсякъде в устата и гърлото. По указание, се пръска 3-4 пъти на всяко ползване.
Но ви гарантирам, че това нещо ВИНАГИ ми помага за гърло и уши.
Допускам, че удря и корона-вируса. По принцип "корона" са и част от грипните вируси, а и от някои други "настинки", за които изобщо не говорим. Т.е. това нещо би следвало да лекува и тях.
Но само ето този тип от него (на картинката), който установих, че винаги го прави. Има други - Невен-Прополис, в други флакони, които не ми помагат. Може би са различна концентрация, или не пръскат както трябва.
Но ето това конкретно - казвам ви, каквото и да ви заболи гърло, кашлица, уши - всичко лекува... И изобщо не е скъпо - струва под 5 лв.
Може би, без да знаем, имаме и лекарство за корона-вируса...

Добри Божилов, писател
"Задругата", "Заветът"
28.10.2020

1 коментар:

  1. Това го ползвам от години. Много е добро, идеален дезинфектант за гърло е.

    ОтговорИзтриване