Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

ГЕРБ изненадващо вкараха точка за свикване на ВНС в дневния ред... С отцепниците от БСП, имат 160 гласа... Ще мине ли?

 

Изненадващо, ГЕРБ вкараха точката за свикване на ВНС в парламента. Това е може би най-голямата стъпка от порочната практика най-важните въпроси да се решават набързо, тайно, без обсъждане, като скрита точка в друг закон.

Но свикването на ВНС, внесено по подобен начин, е най-голямото изнасилване на този модел.

Интересен е въпросът, дали ГЕРБ са събрали мнозинство. В последните седмици от БСП се отцепика над 10 депутати, което отдалечи Нинова от нужните и 81 гласа, за да блокира решението.

В момента реално ако се съберат ГЕРБ, ДПС и сателитите им, ВНС може да бъде свикано. В случай, че това стане, изборите ще трябва да се проведат до края на февруари. Но реално Президентът не е длъжен да ползва крайния 3 месечен срок. Може да го направи и след 2 месеца, и дори - след 6 седмици.

Не е изключено обаче всичко да е "пушилка", за да се отклони вниманието от новия локдаун, и надигащите се протести. Предстои около 600 хиляди души да останат без работа, и Бойко се чуди с какви глупости да занимава обществото, за да запази властта си...


Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

25.11.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар