Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Не вдигайте на непознати номера, и Дариткова няма да може да ви карантинира по телефона :)

Това че от ГЕРБ могат да дойдат единствено налудничави предложения, в момента е на n-та степен - очевидно заради паниката на Бащицата, че си тръгва.

В тази посока, и пълното малоумие - карантина да се въвежда с обаждане по телефона. И да се удостоверява с един единствен подпис - на тоя дето се е обадил. Поредна екстремно неразбираема идея, вкарана от забележете - един доктор. Доктор Даниела Дариткова - председател на ПГ на ГЕРБ.

Такова нещо, да знаят по-младите, дето не са виждали диктатура, го нямаше дори при комунизма. Тогава най-страшното беше просто да ти подслушват телефона, и така се роди поговорката "това не е за телефона". А ако властта иска да те арестува, идват милиционери, прибират те, и после в следствието ти връчват една планина документи, защо си враг на народа, и влизаш в затвора. Та можеше дори да обжалваш.

Сега с телефонно обаждане, та има идея дори за e-mail, ще те поставят под карантина. Т.е. под домашен арест за 2 седмици. И как се обжалва подобно решение, като след като си под карантина, нямаш право да излезеш? И още повече - как се обжалва "устно" решение? Съдията какво ще види като документ по постановяването?

Българинът е надживял две робства, един Хитлер и един комунизъм. Ще надживее и това. Ще измисли нещо, ще му намери "колая". Тираните, като Дариткова и ГЕРБ, никога не се научават, че в България тираните умират накрая, а не народът. Той ги убива винаги последен!

А сега - ако тази глупост влезе в закона, просто не вдигайте на непознати номера. Ограничете връзките си само до роднини и познати. Като няма разговор, няма как някой да каже, че ви е наложил карантина.

Може би на следващ етап и това ще преборят мозъчно ограничените гербери. Може пък карантина - само с позвъняване. Няма значение вдигнал ли си. Крият се тия тарикати, андрешковци, само звънкане и под карантина. Хитреци, ще ви смачкаме...

А на още по-следващ етап - направо и карантина без звънкане. Че може да си изключиш телефона!

 

Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

17.11.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар