Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. Всички мои книги са публикувани безплатно в Интернет. Една по една, те се издават и на хартия от самия автор... В пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо. По-добре четете безплатно...

Ден, след като каза едно в България, Заев каза точно обратното в Македония... Ще му повярваме ли?

 

Ден, след като открехна вратата за разбирателство, в интервю за българска медия, Зоран Заев каза точно обратното в Македония.

Е, това е македонизмът. Повече се "врътка" и от наш Боко.

Заев съвсем очевидно опита с едно интервю да обърне играта, и без да е подписан никакъв нов договор, и да са взети решения, ние да вдигнем ветото. И каза, че имаме "обща история", а "бугарите не са фашисти".

Само че той това го каза още преди години - малко преди да вземе властта, и му трябваше нашата подкрепа. И тогава рече "Един народ сме". И после - бум и ескалация на македонизма. А смесената комисия "тупка топката", не прави нищо, и печели време. Да губим времето на българите, те да си трайкат, и да си вървим напред.

Та така и сега. На "бугарите" ще им дам едно интервю, нека се радват. Глупаци.

То че този път няма да се хванем на тази въдица е ясно. Ама той Заев дори въдицата дръпна. Още на следващия ден. "Антифашизмът" бил в основата на раждането на Македония. Те уважавали Югославия, защото тя създала тяхната независима държава.

Истината е, че Заев трябва да направи едно единствено нещо - да излезе по телевизията, да обяви, че цялата им история е измислена, че са живели в лъжа, и българите не искат друго, освен да се знае истината. В края на това изказване, трябва да си подаде оставката, и да каже, че ще управлява само ако народът е готов да види Истината.

Това се очаква от Заев.

Но виждаме друго. Пореден епизод на балкански тарикатлъци по системата "ако мине"...

Е, тоя път няма да мине...

Оставате си в Ориента, и ще влизате в ЕС само с "бугарски пасоши"... Ако ни ви ги спрем и тях скоро, защото точно това заслужавате...


Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

26.11.2020

1 коментар:

  1. Пустите македонци станали австрийци!

    Дата 26.11.2020 8484 Велислава Дърева
    https://pogled.info/avtorski/Velislava-Dareva/pustite-makedontsi-stanali-avstriitsi.123143

    ОтговорИзтриване